ტაბლა, საფერავი, წითელი მშრალი ღვინო.

12.20

მახასიათებლები

სპეციფიკაციები

კატეგორია
ღვინო
სახეობა
მშრალი
ფერი
წითელი
ქვეყანა-რეგიონი
საქართველო, საქართველო-კახეთი
ბრენდი
ტაბლა
ყურძნის ჯიში
საფერავი
ტექნოლოგია
უჟანგავი ფოლადის ჭურჭელი
ალკოჰოლის პროცენტი
11.5%
მოცულობა
750 მლ

აღწერა

დახასიათება

ღვინო დამზადებულია ტრადიციული მეთოდით ველისციხეში, კახეთის რეგიონში, გაშენებული საფერავის ყურძნის ჯიშისგან. ნარჩევი ყურძენი ჩაიწურა და დადუღდა უჟანაგავ ცისტერნებში. ჭაჭის გამოცლის შემდეგ ღვინის დავარგება მიმდინარეობს უჟანაგავ ცისტერნებში მიკროოქსიგენაციის გზით სამი თვის განმავლობაში. ღვინო მუქი ძოწისფერია, ხასიათდება მწიფე შავი ხილისა და ჩირის არომატებით, ხავერდოვანი ტანინით.


ბრენდის ისტორია

„კახური ტრადიციული მეღვინეობა”, იგივე KTW, ღვინის და სპირტიანი სასმელების მწარმოებელი ერთ–ერთი უმსხვილესი კომპანიაა საქართველოსა და კავკასიის რეგიონში. კომპანია დაფუძნდა 2001 წელს, KTW აწარმოებს ღვინოს, ბრენდის, შუშხუნა ღვინოს და ჭაჭას ტრადიციული ქართული ტექნოლოგიებით, რომელიც შერწყმულია თანამედროვე ტექნოლოგიებთან. ეს კომპანიას აძლევს შესაძლებლობას შეინარჩუნოს ღვინის ძველი, უნიკალური გემო და შექმნას საკუთარი ხელწერა და სტილი მსოფლიოს მასშტაბით. 16 წლის განმავლობაში, KTW ახორციელებს ექსპორტს მსოფლიოს 20–ზე მეტ ქვეყანაში, და ექსპორტის ლიდერად დარჩება საქართველოში მომდევნო 8 წლის განმავლობაში. ზრდა–განვითარების პარალელურად, KTW ყოველთვის მტკიცედ იცავს თავის პოზიციას ხარისხის თვალსაზრისით, იყენებს რა უახლეს Della Toffola დანადგარებს, კომპანიამ ასევე გახსნა ახალი ღვინის სარდაფი, მაღაზია – სალონები და სხვადასხვა კულტურული პროექტები ქართული ღვინის კულტურის უფრო მეტად განვითარებისთვის.


მსგავსი პროდუქცია