სემპერი - ნუტრადეფენსი 1
27.65
₾39.50
₾მახასიათებლები
პროდუქტის დეტალები
ბრენდი
ჰირო
ქვეყანა
შვედეთი
ჯენერიკი
რძე!
რაოდენობა შეფუთვაში
1
მოცულობა
400გრ
აღწერა
ძირითადი მოქმედების ეფექტი:
- უზრუნველყობს ბავშვის კოგნიტური უნარების ჩამოყალიბებასა და განვითარებას.
- ავითარებს თავის ტვინსა და იმუნურ სისტემას.
- ხელს უწყობს ბავშვის ნორალურ ზრდა-განვითარებას.
- აუმჯობესებს ნაწლავურ მიკროფლორას და მონელების პროცესს .
- ხელს უწყობს თავის ტვინის, მხედველობისა და იმუნური სისტემის სწორად ჩამოყალიბებას.
- უზრუნველყოფს კუჭ-ნაწლავის სისტემის სწორად ფორმირებას.
დამატებითი მოქმედების ეფექტი:
- მარტივად და სწრაფად შეითვისება ორგანიზმის მიერ.
გამოყენების წესი:
- კარგად დაიბანეთ ხელები, დაასტერილეთ ჭურჭელი(ბოთლი) რომელიც უნდა გამოიყენოთ კვებისათვის
- ადუღეთ წყალი 5წუთის განმავლობაში და გააგრილეთ 40 გრადუსამდე.
- ყოველ 30მლ წყალს დაუმატეთ 1 კოვზი მშრალი ნარევი. კარგად შეანწღრიეთ 20 წამის განმავლობაში
- გააგრილეთ რძე 37 გრადუსამდე. ტემპერატურის შემოწმების ოპტიმალური ადგილია მაჯები.
შემადგენლობა:
- ალფა ლაქტალბუმიდი - დედის რძის ძირითადი ცილა,აუმჯობესებს გონებრივ ზრდა-განვითარების პროცესს.
- Gos (გალაქტოოლისაქარიდები) და პრებიოტიკები - სასარგებლო ბაქტერიები, აუმჯობესებს ნაწლავურ მიკროფლორას
- ნუკლეოტიდები - უზრუნველყოფს იმუნური სისტემისა და კუჭ-ნაწლავის სწორად ჩამოყალიბებას.
- გრძელჯაჭვიანი პოლიუჯერი ცხიმოვანი მჟავები ARA/DHA- უზრუნველყოფს თავის ტვინის,მხედველობისა და იმუნური სისტემის სწორად ჩამოყალიბებას.
- MFGM და Milk fat რძის ცხიმოვანი გლობულების მემბრანა და რძის ცხიმი - აყალიბებს იმუნურ სისტემას და ხელს უწყობს კოგნიტური უნარების ჩამოყალიბებას.
- უზრუნველყობს ბავშვის კოგნიტური უნარების ჩამოყალიბებასა და განვითარებას.
- ავითარებს თავის ტვინსა და იმუნურ სისტემას.
- ხელს უწყობს ბავშვის ნორალურ ზრდა-განვითარებას.
- აუმჯობესებს ნაწლავურ მიკროფლორას და მონელების პროცესს .
- ხელს უწყობს თავის ტვინის, მხედველობისა და იმუნური სისტემის სწორად ჩამოყალიბებას.
- უზრუნველყოფს კუჭ-ნაწლავის სისტემის სწორად ფორმირებას.
დამატებითი მოქმედების ეფექტი:
- მარტივად და სწრაფად შეითვისება ორგანიზმის მიერ.
გამოყენების წესი:
- კარგად დაიბანეთ ხელები, დაასტერილეთ ჭურჭელი(ბოთლი) რომელიც უნდა გამოიყენოთ კვებისათვის
- ადუღეთ წყალი 5წუთის განმავლობაში და გააგრილეთ 40 გრადუსამდე.
- ყოველ 30მლ წყალს დაუმატეთ 1 კოვზი მშრალი ნარევი. კარგად შეანწღრიეთ 20 წამის განმავლობაში
- გააგრილეთ რძე 37 გრადუსამდე. ტემპერატურის შემოწმების ოპტიმალური ადგილია მაჯები.
შემადგენლობა:
- ალფა ლაქტალბუმიდი - დედის რძის ძირითადი ცილა,აუმჯობესებს გონებრივ ზრდა-განვითარების პროცესს.
- Gos (გალაქტოოლისაქარიდები) და პრებიოტიკები - სასარგებლო ბაქტერიები, აუმჯობესებს ნაწლავურ მიკროფლორას
- ნუკლეოტიდები - უზრუნველყოფს იმუნური სისტემისა და კუჭ-ნაწლავის სწორად ჩამოყალიბებას.
- გრძელჯაჭვიანი პოლიუჯერი ცხიმოვანი მჟავები ARA/DHA- უზრუნველყოფს თავის ტვინის,მხედველობისა და იმუნური სისტემის სწორად ჩამოყალიბებას.
- MFGM და Milk fat რძის ცხიმოვანი გლობულების მემბრანა და რძის ცხიმი - აყალიბებს იმუნურ სისტემას და ხელს უწყობს კოგნიტური უნარების ჩამოყალიბებას.