რეუტაზა10მლ წვეთები

51.94

მახასიათებლები

პროდუქტის დეტალები

ფარმაკოლოგიური ჯგუფი
ფერმენტული პრეპარატები
ჯენერიკი
Lactobacillus reuteri, Lactasa
გაცემის ფორმა
III ჯგუფი ურეცეპტო

აღწერა

რეუტაზა

Reutasa

საკვები დანამატი

წვეთები ახალშობილებისა და ბავშვებისთვის

Lactobacillus Reuteri და  ფერმენტი ლაქტაზა

ინგრედიენტები (6 წვეთი)                                                                     

  • ცოცხალი ლიოფილიზებული რძემჟავა ბაქტერიის კულტურა

Lactobacillus reuteri DSM 26866, წარმოების დღეს             არანაკლებ 1 • 109cfu*    

  •  ფერმენტი ლაქტაზა                                                                13მგ              

*CFU= კოლონიის წარმომქმნელი ერთეული.

რაფინირებული და არარაფინირებული ზეითუნის ზეთი; საშუალო ჯაჭვის ტრიგლიცერიდები; ლიოფილიზირებული  Lactobacillus reuteri DSM 26866, სიმინდის სახამებელი; ფერმენტი: ლაქტაზა; შეწებების საწინააღმდეგო აგენტი; სილიკონის დიოქსიდი.

გამოყენება

რეუტაზა შეიცავს ცოცხალ ლიოფილიზირებულ რძემჟავა ბაქტერიას Lactobacillus reuteri DSM 26866; შეიცავს ფერმენტ ლაქტაზას.

რეკომენდებული სადღეღამისო დოზა

6 წვეთი დღეში, საკვებთან ერთად; გამოყენებამდე  ფლაკონი  კარგად შეანჯღრიეთ, ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

გაფრთხილებები და მითითებები

არ გადააჭარბოთ რეკომენდებულ დღიურ დოზას.

პროდუქტი შეინახეთ ბავშვებისათვის მიუწვდომელ ადგილას.

საკვები დანამატი არ  ანაცვლებს მრავალფეროვან კვებასა და ჯანსაღი ცხოვრების წესს. თუ ბავშვი ღებულობს ანტიბიოტიკებს, წვეთების მიღება უნდა მოხდეს  ანტიბიოტიკების მიღებიდან 3 საათის შემდეგ.

არ გამოიყენოთ  რეუტაზას წვეთები თუ ბავშვი ალერგიულია ან მგრძნობიარე პროდუქტში შემავალი რომელიმე ნივთიერების მიმართ.

შენახვის პირობები

შეინახეთ 15-25°C ტემპერატურის პირობებში თავდაპირველ შეფუთვაში. ფლაკონს კარგად დაახურეთ თავსახური. პროდუქტი მოარიდეთ წყალს.

გამოშვების ფორმა

პერორალურად მისაღები წვეთები 10მლ, ყავისფერ მინის ფლაკონში.

მწარმოებელი

შპს PharmaS, რადნიქას ქ. 47, HR-10000 ზაგრები, ხორვატია, EU

Pharmas Switzerland.S.A.ლიცენზიის თანახმად

წარმოშობის ქვეყანა:   EU

#

დისტრიბუტორი

შპს „ნიუ ფარმ გრუპი“

ევდოშვილის ქ.18, 0154 თბილისი, საქართველო.