ქინძმარაული მარანი, კახური, კუპაჟი, თეთრი მშრალი ღვინო, 2013 წ.

24.20

მახასიათებლები

სპეციფიკაციები

კატეგორია
თეთრი ღვინო
სახეობა
მშრალი
ფერი
თეთრი
ქვეყანა-რეგიონი
საქართველო, საქართველო-კახეთი
ბრენდი
ქინძმარაული მარანი
ყურძნის ჯიში
ხიხვი, რქაწითელი, კახური მწვანე, ქისი
ტექნოლოგია
კლასიკური
ალკოჰოლის პროცენტი
13%
მოცულობა
750 მლ

აღწერა

დახასიათება

თეთრი მშრალი ღვინო რქაწითელისგან, კახური მწვანესგან, ქისისა და ხიხვის ყურძნისგანაა დაყენებული. სასმელს სანელებლების, ლეღვის ჩირის, ხილის არომატი და მოტკბო გემო აქვს. ღვინის დაგემოვნებისთვის იდეალური ტემპრეატურა 10-12 გრადუსია.  


ბრენდის ისტორია

კომპანია „ქინძმარაულის მარანი“ დაარსდა 2001 წელს. კომპანიის თანამედროვე საწარმო უახლესი ტექნიკით არის აღჭურვილი.

როგორც ცნობილია, საქართველოში ადგილობრივი ვაზის 500-მდე აბორიგენული ჯიში არსებობდა, აქედან 423 „ქინძმარაულის მარანის“ მიერ მოძიებულია და ქარხნის მიმდებარე ტერიტორიაზე არსებულ საკოლექციო ვენახშია გაშენებული. ვენახები და საწარმო საქართველოს ისტორიული კუთხის- კახეთის შუაგულში მდებარეობს. ეს კუთხე მდიდარი და მრავალფეროვანი მევენახეობის კულტურით გამოირჩევა, რაც განპირობებულია უნიკალური კლიმატური პირობებითა და ლანდშაფტით.

ეს გამორჩეული ადგილმდებარეობა „ქინძმარაულის მარანს“ საშუალებას აძლევს კახური ყურძნის ჯიშებისგან და მეღვინეობის ტრადიციების გამოყენებით აწარმოოს ღვინის ოცამდე სახეობა, ამავდროულად, კომპანია აწარმოებს ორი სახეობის, ქართულ ტრადიციულ სპირტიან სასმელს - ჭაჭას.


მსგავსი პროდუქცია