Parvus Cellar, ხვანჭკარა, წითელი ნახევრადტკბილი ღვინო, 2022 წ.

61.60

მახასიათებლები

სპეციფიკაციები

კატეგორია
წითელი ღვინო, ღვინო მხირე მარნებიდან
სახეობა
ნახევრადტკბილი
ფერი
წითელი
ქვეყანა-რეგიონი
საქართველო, საქართველო-რაჭა
ბრენდი
ბაბუნიძის ღვინოები
ყურძნის ჯიში
ალექსანდროული, მუჯურეთული
წელი
2022
ტექნოლოგია
ქვევრი
ალკოჰოლის პროცენტი
12.5%
მოცულობა
750 მლ

აღწერა

დახასიათება

წითელი, ბუნებრივად ნახევრადტკბილი ღვინო მზადდება 2020 წლის რთველიდან „ალექსანდროულისა“ და „მუჯურეთულის“ ვაზის ჯიშებიდან. რომლებიც იზრდება რაჭის რაიონში, ხვანჭკარას ზონაში. ღვინოს აქვს წითელი კენკრის და შავი ალუბლის არომატი. რეკომენდებულია როგორც აპერიტივი ხილთან და დესერტებთან ერთად.


ბრენდის ისტორია

რაჭის გულში პარვუსის მარანი დგას, როგორც მუდმივი ტრადიციების დადასტურება. უნიკალური ღვინოები და მათ მიერ მოთხრობილი ისტორიები. 2020 წელს დაარსებული მარანი, დაიწყო როგორც თავმდაბალი ვნების პროექტი, რომელიც დაფუძნებულია მეღვინეობის ტრადიციებისა და ხელოვნების ღრმა პატივისცემით. საქართველოში უძველესი მეთოდი - ქვევრის მეღვინეობა თაობებს გადაეცემა. ისინი პატივს ცემენ ამ მემკვიდრეობას ღვინოების დამზადებით, რომლებიც რეზონანსულია ავთენტურობით, ტერუარით და ისტორიით. ქვევრის ტექნოლოგია საშუალებას აძლევს ღვინოს ბუნებრივად დადუღდეს და დაძველდეს. ეს უძველესი მეთოდი ღვინოებს უნიკალურ მახასიათებლებს ანიჭებს, რის შედეგადაც გემოების, ტექსტურების და არომატების მდიდარ გობელენს წარმოქმნის.


მსგავსი პროდუქცია