Parvus Cellar, რაჭული საფერე, წითელი მშრალი ღვინო, 2021 წ.

58.30

მახასიათებლები

სპეციფიკაციები

კატეგორია
წითელი ღვინო, ღვინო მხირე მარნებიდან
სახეობა
მშრალი
ფერი
წითელი
ქვეყანა-რეგიონი
საქართველო, საქართველო-რაჭა
ბრენდი
ბაბუნიძის ღვინოები
ყურძნის ჯიში
საფერავი
წელი
2021
ტექნოლოგია
ქვევრი
ალკოჰოლის პროცენტი
13.5%
მოცულობა
750 მლ

აღწერა

დახასიათება

წითელი, ბუნებრივად მშრალი ღვინო მზადდება 2021 წლის მოსავლის ბუდეშურის ჯიშის ყურძნისგან, რომელიც გაშენებულია რაჭაში, ქ. ხვანჭკარას ზონა. ქვევრში დუღილი ღვინოს მუქ ბროწეულისებრ ფერს ანიჭებს. საფერეს გემო ბუნებრივია, ჰარმონიული და მშვიდი, სასიამოვნოდ თან ახლავს ხილის ტონებს. საფერეს საუკეთესოდ მიირთმევენ ხორცის ან ყველის კერძებთან ერთად. ეს მშრალი ღვინო სასიამოვნოდ აბალანსებს ტკბილ გემოს კერძებსა და დესერტებს.


ბრენდის ისტორია

რაჭის გულში პარვუსის მარანი დგას, როგორც მუდმივი ტრადიციების დადასტურება. უნიკალური ღვინოები და მათ მიერ მოთხრობილი ისტორიები. 2020 წელს დაარსებული მარანი, დაიწყო როგორც თავმდაბალი ვნების პროექტი, რომელიც დაფუძნებულია მეღვინეობის ტრადიციებისა და ხელოვნების ღრმა პატივისცემით. საქართველოში უძველესი მეთოდი - ქვევრის მეღვინეობა თაობებს გადაეცემა. ისინი პატივს ცემენ ამ მემკვიდრეობას ღვინოების დამზადებით, რომლებიც რეზონანსულია ავთენტურობით, ტერუარით და ისტორიით. ქვევრის ტექნოლოგია საშუალებას აძლევს ღვინოს ბუნებრივად დადუღდეს და დაძველდეს. ეს უძველესი მეთოდი ღვინოებს უნიკალურ მახასიათებლებს ანიჭებს, რის შედეგადაც გემოების, ტექსტურების და არომატების მდიდარ გობელენს წარმოქმნის.


მსგავსი პროდუქცია