Parvus Cellar, ალექსანდროული, წითელი მშრალი ღვინო, 2020 წ.
57.20
₾71.50
₾მახასიათებლები
სპეციფიკაციები
აღწერა
დახასიათება
წითელი, ბუნებრივად მშრალი ღვინო მზადდება რაჭის რაიონში მოყვანილი „ალექსანდროულის“ ჯიშის ყურძნის 2020 წლის მოსავლისგან. ხვანჭკარას ზონა. ღვინო დუღდება ტრადიციულ თიხის ჭურჭელში - ქვევრში 6 თვის განმავლობაში. შემდეგ ინახება მუხის კასრში. ღვინოს აქვს მდიდარი კალათა წითელი კენკრის არომატით. ღვინო არის დაბალანსებული, გთავაზობთ არომატულ გრძელ დასრულებას. ამისთვის დამახასიათებელი ფენოლური ნაერთების მაღალი მჟავიანობა და მრავალფეროვნება, ანიჭებს ამ ღვინოს აბსოლუტურად უნიკალურ გემოს.
ბრენდის ისტორია
რაჭის გულში პარვუსის მარანი დგას, როგორც მუდმივი ტრადიციების დადასტურება. უნიკალური ღვინოები და მათ მიერ მოთხრობილი ისტორიები. 2020 წელს დაარსებული მარანი, დაიწყო როგორც თავმდაბალი ვნების პროექტი, რომელიც დაფუძნებულია მეღვინეობის ტრადიციებისა და ხელოვნების ღრმა პატივისცემით. საქართველოში უძველესი მეთოდი - ქვევრის მეღვინეობა თაობებს გადაეცემა. ისინი პატივს ცემენ ამ მემკვიდრეობას ღვინოების დამზადებით, რომლებიც რეზონანსულია ავთენტურობით, ტერუარით და ისტორიით. ქვევრის ტექნოლოგია საშუალებას აძლევს ღვინოს ბუნებრივად დადუღდეს და დაძველდეს. ეს უძველესი მეთოდი ღვინოებს უნიკალურ მახასიათებლებს ანიჭებს, რის შედეგადაც გემოების, ტექსტურების და არომატების მდიდარ გობელენს წარმოქმნის.