Nestle - ნესტლე რძიანი ფაფა ხორბალი, ვაშლი და მარწყვი 3519

10.10

მახასიათებლები

აღწერა

Nestle - ნესტლე რძიანი ფაფა ხორბალი, ვაშლი და მარწყვი

ნესტლეს მშრალი, რძიანი სწრაფად ხსნადი ფაფა, გამდიდრებული  პრობიოტიკული კულტურებით “NESTLÉ®”: „მშრალი რძიანი ხორბლის ფაფა ვაშლისა და მარწყვის პატარა ნაჭრებით, ბიფიდობაქტერიებით, სწრაფად ხსნადი, გამდიდრებული ვიტამინებით და მინერალური ნივთიერებებით“, ადრეული ასაკის ბავშვთა კვებისთვის. 8 თვიდან. სურსათი დამზადებულია გენეტიკურად მოდიფიცირებული ინგრედიენტების, ხელოვნური საღებავებისა და კონსერვანტების  გამოყენების გარეშე.  პალმის ზეთის გარეშე.

8 თვიდან

ბიფიდობაქტერიებით BL კომფორტული მონელებისთვის, iRON+ (რკინა, იოდი, ვიტამინები C და B1, ომეგა-3).

მნიშვნელოვანი შენიშვნა! ჩვილი ბავშვისათვის საუკეთესო საკვებს წარმოადგენს დედის რძე. ჯანმო რეკომენდაციას უწევს ექსკლუზიურ ბუნებრივ კვებას პირველი 6 თვის განმავლობაში და შემდგომ დამატებითი კვების შემოღებას დედის რძით კვების გაგრძელების ფონზე. კომპანია ნესტლე მხარს უჭერს ამ რეკომენდაციას. ამ ფაფის ბავშვის რაციონში შეყვანის დროსთან დაკავშირებით კონსულტაცია გაიარეთ სპეციალისტთან.

ინგრედიენტები: ხორბლის ფქვილი (67,7%), მშრალი ცხიმგაცლილი რძე (16,5%), მცენარეული ზეთების ნარევი (რაფსის დაბალერუკული, მზესუმზირის მაღალოლეინური, მზესუმზირის),   ანტიმჟანგველები ( ასკორბილპალმიტატი, DL-ალფა ტოკოფეროლი, ლიმონმჟავა), ვაშლის პატარა ნაჭრები (2,6%) (ვაშლი, შაქარი, სიმინდის სახამებელი), მარწყვის პატარა ნაჭრები (1,5%), შაქარი, მინერალური ნივთიერებები (კალციუმის კარბონატი, რკინის (II) ფუმარატი, თუთიის სულფატი, კალიუმის იოდიდი), ვიტამინები (C (L-ასკორბინის მჟავა), E (DL-ალფა-ტოკოფეროლის აცეტატი), PP (ნიკოტინამიდი), B5 (კალციუმის D-პანთოტენატი), A (რეტინოლის აცეტატი), B1 (თიამინის მონონიტრატი), B6 (პირიდოქსინის ჰიდროქლორიდი), B2 (რიბოფლავინი), B9 (ფოლიუმის მჟავა), D (D3 ქოლეკალციფეროლი)), ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ. პროდუქტი შეფუთულია მოდიფიცირებულ ატმოსფეროში აზოტით.

კვებითი ღირებულება 100გ მზა სურსათში წყლით განზავებისას: ენერგეტიკული ღირებულება 97/406 კკალ/კჯ; საკვები ბოჭკოები 0,69 გ; ცილები 3,2 გ; ცხიმები 2,4გ; მათ შორის ნაჯერი ცხიმოვანი მჟავები 0,3 გ;  ნახშირწყლები 15,2 გ; მათ შორის შაქრები 5,7 გ; მათ შორის საქაროზა5 0,3 გ; მარილი (ნატრიუმი x 2.5) 80,75მგ; ნატრიუმი 32,3 მგ; იოდი 13,9მკგ; რკინა 1,6 მგ; თუთია 0,62მგ; კალციუმი 102 მგ; ვიტამინი C 11,5მგ; ვიტამინი A 92,3 მკგ რეტ. ექვ.; ვიტამინი D 1,3მკგ; ვიტამინი E 1,4 მგ; ვიტამინი B1 0,1 მგ; ვიტამინი B2 0,12 მგ; ვიტამინი B5 0,32მგ; ვიტამინი B6 0,07მგ; ვიტამინი B9 13,9მკგ; ვიტამინი PP 1,08მგ; ომეგა-6 (ლინოლის მჟავა) 0,6 გ; ომეგა-3 (α-ლინოლენის მჟავა) 0,09გ; ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ. 5დამატებული.

ქიმიური ანალიზის შედეგები შეიძლება განსხვავდებოდეს  ცხრილში მოცემული მნიშვნელობებისგან, რაც დამახასიათებელია ნატურალური ნედლეულისთვის.

მომზადების წესი: 1. დაიბანეთ ხელები და აიღეთ სუფთა ჭურჭელი. 2. ადუღეთ სასმელი წყალი 5 წთ-ის განმავლობაში, გააგრილეთ 50 C-მდე, დაასხით სუფთა თეფშზე 150 მლ წყალი. 3. ნელ-ნელა ამატეთ წყლიან თეფშში 45 გრ (5-6 სუფრის კოვზი) მშრალი ფაფა, განუწყვეტლივ ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. 4. დააფარეთ თეფშს და დააცადეთ ფაფას 5 წუთი.

არ ხარშოთ! აჭამეთ ბავშვს სუფთა კოვზით. ფაფა უნდა მომზადდეს უშუალოდ ყოველი კვების წინ. არ დატოვოთ კვების შემდეგ მორჩენილი განზავებული ფაფა. ახალი პროდუქტის შეყვანა დაიწყეთ 1 ჩაის კოვზით და თანდათანობით გაზარდეთ ულუფა აუცილებელ მოცულობამდე.

შენახვის პირობები: გაუხსნელი კოლოფი შეინახეთ მშრალ ადგილას, არაუმეტეს 25C ტემპერატურისა და ჰაერის ფარდობითი ტენიანობის არაუმეტეს 75%-ის პირობებში. ფაფის მომზადების შემდეგ კოლოფი დახურეთ  მჭიდროდ. გახსნის შემდეგ შეინახეთ მშრალ გრილ ადგილას, არაუმეტეს 2 კვირისა. 

მსგავსი პროდუქცია