Nestle - ნესტლე რძიანი ფაფა წიწიბურა 200გ 3380
10.10
₾მახასიათებლები
აღწერა
Nestle - ნესტლე რძიანი ფაფა წიწიბურა
ნესტლეს მშრალი, რძიანი სწრაფადხსნადი ფაფა, გამდიდრებული პრობიოტიკული კულტურებით “NESTLÉ®”: „მშრალი რძიანი წიწიბურას ფაფა, ბიფიდობაქტერიებით, სწრაფადხსნადი, გამდიდრებული ვიტამინებით და მინერალური ნივთიერებებით“, ადრეული ასაკის ბავშვთა კვებისთვის. 6 თვიდან საქართველოს კანონმდებლობის შესაბამისად. წონა ნეტო 200გ. სურსათი დამზადებულია გენეტიკურად მოდიფიცირებული ინგრედიენტების, ხელოვნური საღებავებისა და კონსერვანტების გამოყენების გარეშე. პალმის ზეთის გარეშე.
ჩემი პირველი ფაფა, ვიწყებთ დამატებით კვებას.
*6 თვიდან
ბიფიდობაქტერიებით BL კომფორტული მონელებისთვის, iRON+ (რკინა, იოდი, ვიტამინები C და B1, ომეგა-3).
მნიშვნელოვანი შენიშვნა! ჩვილი ბავშვისათვის საუკეთესო საკვებს წარმოადგენს დედის რძე. ჯანმო რეკომენდაციას უწევს ექსკლუზიურ ბუნებრივ კვებას პირველი 6 თვის განმავლობაში და შემდგომ დამატებითი კვების შემოღებას დედის რძით კვების გაგრძელების ფონზე. კომპანია ნესტლე მხარს უჭერს ამ რეკომენდაციას. ამ ფაფის ბავშვის რაციონში შეყვანის დროსთან დაკავშირებით კონსულტაცია გაიარეთ სპეციალისტთან. *ასაკობრივი შეზღუდვები მითითებულია შეფუთვაზე საქართველოს კანონმდებლობის შესაბამისად.
ინგრედიენტები: წიწიბურას ფქვილი (68,1%), მშრალი ცხიმგაცლილი რძე (16,7%), მცენარეული ზეთების ნარევი (რაფსის დაბალერუკული, მზესუმზირის მაღალოლეინური, მზესუმზირის), ანტიმჟანგველები ( ასკორბილპალმიტატი, DL-ალფა ტოკოფეროლი, ლიმონმჟავა), მალტოდექსტრინი, შაქარი, მინერალური ნივთიერებები (კალციუმის კარბონატი, რკინის (II) ფუმარატი, თუთიის სულფატი, კალიუმის იოდიდი), ვიტამინები (C (L-ასკორბინის მჟავა), E (DL-ალფა-ტოკოფეროლის აცეტატი), PP (ნიკოტინამიდი), B5 (კალციუმის D-პანთოტენატი), A (რეტინოლის აცეტატი), B1 (თიამინის მონონიტრატი), B6 (პირიდოქსინის ჰიდროქლორიდი), B2 (რიბოფლავინი), B9 (ფოლიუმის მჟავა), D (D3 ქოლეკალციფეროლი)), ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ. პროდუქტი შეიძლება შეიცავდეს გლუტენს. პროდუქტი შეფუთულია მოდიფიცირებულ ატმოსფეროში აზოტით.
კვებითი ღირებულება 100გ მზა სურსათში წყლით განზავებისას: ენერგეტიკული ღირებულება 106/443 კკალ/კჯ; საკვები ბოჭკოები 0,63 გ; ცილები 3,5 გ; ცხიმები 2,6გ; მათ შორის ნაჯერი ცხიმოვანი მჟავები 0,3 გ; ნახშირწყლები 16,8 გ; მათ შორის შაქრები 5,7 გ; მათ შორის საქაროზა5 0,5 გ; მარილი (ნატრიუმი x 2.5) 75მგ; ნატრიუმი 30 მგ; იოდი 15მკგ; რკინა 1,9 მგ; თუთია 0,63მგ; კალციუმი 110 მგ; ვიტამინი C 12,5მგ; ვიტამინი A 110 მკგ რეტ. ექვ.; ვიტამინი D 2მკგ; ვიტამინი E 1,5 მგ; ვიტამინი B1 0,11 მგ; ვიტამინი B2 0,13 მგ; ვიტამინი B5 0,5მგ; ვიტამინი B6 0,08მგ; ვიტამინი B9 15მკგ; ვიტამინი PP 1,5მგ; ომეგა-6 (ლინოლის მჟავა) 0,63 გ; ომეგა-3 (α-ლინოლენის მჟავა) 0,08გ; ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ. 5დამატებული.
ქიმიური ანალიზის შედეგები შეიძლება განსხვავდებოდეს ცხრილში მოცემული მნიშვნელობებისგან, რაც დამახასიათებელია ნატურალური ნედლეულისთვის.
მომზადების წესი: 1. დაიბანეთ ხელები და აიღეთ სუფთა ჭურჭელი. 2. ადუღეთ სასმელი წყალი 5 წთ-ის განმავლობაში, გააგრილეთ 40 C-მდე, დაასხით სუფთა თეფშზე 150 მლ წყალი. 3. ნელ-ნელა ამატეთ წყლიან თეფშში 50 გრ (5-6 სუფრის კოვზი) მშრალი ფაფა, განუწყვეტლივ ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
არ ხარშოთ! აჭამეთ ბავშვს სუფთა კოვზით. ფაფა უნდა მომზადდეს უშუალოდ ყოველი კვების წინ. არ დატოვოთ კვების შემდეგ მორჩენილი განზავებული ფაფა. ახალი პროდუქტის შეყვანა დაიწყეთ 1 ჩაის კოვზით და თანდათანობით გაზარდეთ ულუფა აუცილებელ მოცულობამდე.
შენახვის პირობები: გაუხსნელი კოლოფი შეინახეთ მშრალ ადგილას, არაუმეტეს 25C ტემპერატურისა და ჰაერის ფარდობითი ტენიანობის არაუმეტეს 75%-ის პირობებში. ფაფის მომზადების შემდეგ კოლოფი დახურეთ მჭიდროდ. გახსნის შემდეგ შეინახეთ მშრალ გრილ ადგილას, არაუმეტეს 2 კვირისა.