Nestle - ნესტლე რძიანი ფაფა შვრია მსხალი და ბანანი 0270
9.20
₾მახასიათებლები
აღწერა
Nestle - ნესტლე რძიანი ფაფა შვრია მსხალი და ბანანი
ნესტლეს მშრალი, რძიანი სწრაფად ხსნადი ფაფა, გამდიდრებული პრობიოტიკული კულტურებით “NESTLÉ®”: „მშრალი რძიანი შვრიის ფაფა მსხლით და ბანანით, ბიფიდობაქტერიებით, სწრაფად ხსნადი, გამდიდრებული ვიტამინებით და მინერალური ნივთიერებებით“, ადრეული ასაკის ბავშვთა კვებისთვის. 6 თვიდან. წონა ნეტო 220გ. სურსათი დამზადებულია გენეტიკურად მოდიფიცირებული ინგრედიენტების, ხელოვნური საღებავებისა და კონსერვანტების გამოყენების გარეშე. პალმის ზეთის გარეშე.
ჩემი პირველი ფაფა, ვაგრძელებთ დამატებით კვებას.
*6 თვიდან
ბიფიდობაქტერიებით BL კომფორტული მონელებისთვის, iRON+ (რკინა, იოდი, ვიტამინები C და B1, ომეგა-3).
მნიშვნელოვანი შენიშვნა! ჩვილი ბავშვისათვის საუკეთესო საკვებს წარმოადგენს დედის რძე. ჯანმო რეკომენდაციას უწევს ექსკლუზიურ ბუნებრივ კვებას პირველი 6 თვის განმავლობაში და შემდგომ დამატებითი კვების შემოღებას დედის რძით კვების გაგრძელების ფონზე. კომპანია ნესტლე მხარს უჭერს ამ რეკომენდაციას. ამ ფაფის ბავშვის რაციონში შეყვანის დროსთან დაკავშირებით კონსულტაცია გაიარეთ სპეციალისტთან.
ინგრედიენტები: შვრიის ფქვილი (70,3%) (შეიცავს გლუტენს), მშრალი ცხიმგაცლილი რძე (18,1%), მცენარეული ზეთების ნარევი (რაფსის დაბალერუკული, მზესუმზირის მაღალოლეინური, მზესუმზირის), ანტიმჟანგველები ( ასკორბილპალმიტატი, DL-ალფა ტოკოფეროლი, ლიმონმჟავა), ბანანის ფანტელები (2,6%), მსხლის ფანტელები (1,5%), შაქარი, მინერალური ნივთიერებები (კალციუმის კარბონატი, რკინის (II) ფუმარატი, თუთიის სულფატი, კალიუმის იოდიდი), ვიტამინები (C (L-ასკორბინის მჟავა), E (DL-ალფა-ტოკოფეროლის აცეტატი), PP (ნიკოტინამიდი), B5 (კალციუმის D-პანთოტენატი), A (რეტინოლის აცეტატი), B1 (თიამინის მონონიტრატი), B6 (პირიდოქსინის ჰიდროქლორიდი), B2 (რიბოფლავინი), B9 (ფოლიუმის მჟავა), D (D3 ქოლეკალციფეროლი)), ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ. პროდუქტი შეფუთულია მოდიფიცირებულ ატმოსფეროში აზოტით.
კვებითი ღირებულება 100გ მზა სურსათში წყლით განზავებისას: ენერგეტიკული ღირებულება 96/400 კკალ/კჯ; საკვები ბოჭკოები 1,4 გ; ცილები 3,7 გ; ცხიმები 2,4გ; მათ შორის ნაჯერი ცხიმოვანი მჟავები 0,3 გ; ნახშირწყლები 14,1 გ; მათ შორის შაქრები 5,7 გ; მათ შორის საქაროზა5 0,35 გ; მარილი (ნატრიუმი x 2.5) 103,75მგ; ნატრიუმი 41,5 მგ; იოდი 13,9მკგ; რკინა 1,6 მგ; თუთია 0,92მგ; კალციუმი 104 მგ; ვიტამინი C 11,5მგ; ვიტამინი A 92,3 მკგ რეტ. ექვ.; ვიტამინი D 1,3მკგ; ვიტამინი E 1,4 მგ; ვიტამინი B1 0,14 მგ; ვიტამინი B2 0,12 მგ; ვიტამინი B5 0,32მგ; ვიტამინი B6 0,07მგ; ვიტამინი B9 13,9მკგ; ვიტამინი PP 1,2მგ; ომეგა-6 (ლინოლის მჟავა) 0,74 გ; ომეგა-3 (α-ლინოლენის მჟავა) 0,06გ; ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ. 5დამატებული.
ქიმიური ანალიზის შედეგები შეიძლება განსხვავდებოდეს ცხრილში მოცემული მნიშვნელობებისგან, რაც დამახასიათებელია ნატურალური ნედლეულისთვის.
მომზადების წესი: 1. დაიბანეთ ხელები და აიღეთ სუფთა ჭურჭელი. 2. ადუღეთ სასმელი წყალი 5 წთ-ის განმავლობაში, გააგრილეთ 40C-მდე, დაასხით სუფთა თეფშზე 150 მლ წყალი. 3. ნელ-ნელა ამატეთ წყლიან თეფშში 45 გრ (6 სუფრის კოვზი) მშრალი ფაფა, განუწყვეტლივ ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
არ ხარშოთ! აჭამეთ ბავშვს სუფთა კოვზით. ფაფა უნდა მომზადდეს უშუალოდ ყოველი კვების წინ. არ დატოვოთ კვების შემდეგ მორჩენილი განზავებული ფაფა. ახალი პროდუქტის შეყვანა დაიწყეთ 1 ჩაის კოვზით და თანდათანობით გაზარდეთ ულუფა აუცილებელ მოცულობამდე.
შენახვის პირობები: გაუხსნელი კოლოფი შეინახეთ მშრალ ადგილას, არაუმეტეს 25C ტემპერატურისა და ჰაერის ფარდობითი ტენიანობის არაუმეტეს 75%-ის პირობებში. ფაფის მომზადების შემდეგ კოლოფი დახურეთ მჭიდროდ. გახსნის შემდეგ შეინახეთ მშრალ გრილ ადგილას, არაუმეტეს 2 კვირისა.