ინტესტინი #14კაფს
24.63
₾მახასიათებლები
პროდუქტის დეტალები
აღწერა
ინტესტინი
შემადგენლობა:
1 კაფსულა ინტესტინი შეიცავს: Lactobacillus rhamnosus-1,0x10*9, Lactobacillus plantarum-1,0x10*9, Lactobacillus casei-1,0x10*9, Lactobacillus acidophilus-1,0x10*9, Bifidobacterium bifidum- 1,0x10*9, Bifidobacterium longum-1,0x10*9, Streptococcus faeciu, -1.0x10*9 Streptococcus thermophilus-1,0x10*9, ინულინი-383mg.
- ინტესტინის შემადგენლობაში შემავალი ბაქტერიები ავლენენ მდგრადობას კუჭის PH და ნაღვლის მჟავების მიმართ.
- ნაწლავურ ეპითელიუმზე ადჰეზიის გამო ბაქტერიები სწრაფად ჯგუფდებიან კუჭ-ნაწლავის ტრაქტში და აუმჯობესებენ მის ფუნქციონირებას.
- ბაქტერიები აუმჯობესებენ ბუნებრივი ნაწლავური ბარიერის დამცავ ფუნქციას
- ინტესტინის შემადგენლობაში შემავალი ბაქტერიები ავლენენ ანტაგონისტურ მოქმედებას საჭმლის მომნელებელი ტრაქტის ტიპიური პათოგენების მიმართ.
- ინულინი არის მცენარეული პოლისაქარიდი, რომლისგანაც კუჭში ნაწილობრივი პერმენტული ჰიდროლიზის გზით, წარმოიქმნება ფრუქტოოლიგოსაქარიდები.ისინი წარმოადგენენ ბიფიდო და ლაქტობაქტერიების ზრდის იდეალურ საკვებ გარემოს. (პრებიოტიკს) ინულინს ახასიათებს პროკინეტიკური,დეტოკსიკაციური,ანტიქოლესტერინული მოქმედება
ჩვენებები:
- მწვავე ინფექციური დიარეა
- ანტიბიოტიკოთერაპიის და შემდგომი პერიოდი
- მოგზაურთა დიარეა
- იმუნიტეტის გაუმჯობესებისათვის
- კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის დაცვა პათოგენური ბაქტერიებისგან
- ნაწლავის ნორმალური ფუნქციონირების აღდგენა ნაწლავური მიკროფლორის დარღვევისას
- ბუნებრივი ნაწლავური ბარიერის დამცავი ფუნქციის გასაუმჯობესებლად
უკუჩვენება:
მომატებული მგრძნობელობა პრეპარატის შემადგენელი კომპონენტების მიმართ.
ორსულობა და ლაქტაცია:
ინტესტინის გამოყენება ორსულობის და ლაქტაციის პერიოდში შეიძლება მხოლოდ ექიმის კონსულტაციით
მიღების წესი და დოზირება
ინტესტინი მიიღება ჭამის დროს მცირე რაოდენობის სითხის მიყოლებით
0-დან 2 წლამდე ბავშვებში და იმ პაციენტებში, რომლებსაც არ შეუძლიათ მთლიანად კაფსულის გადაყლაპვა. 1 კაფსულა უნდა გაიხსნას და მისი შიგთავსი განზავდეს მცირე რაოდენობით სითხეში.
• 2-12 წლამდე 1 კაფსულა 2- ჯერ დღეში
• 12 წლის ზემოთ და მოზრდილებში 1 კაფსულა 2-3 ჯერ დღეში.
მკურნალობის ხანგრძლივობა დამოკიდებულია დისბაქტერიოზის განვითარების მიზეზსა და ორგანიზმის ინდივიდუალ თავისებურებებზე