გოცა, ციცქა & ცოლიკოური ბიო დინამიური, ქარვისფერი მშრალი ღვინო, 2020 წ.
47.30
₾მახასიათებლები
სპეციფიკაციები
სახეობა
მშრალი
ქვეყანა-რეგიონი
საქართველო, საქართველო-ქართლი
ბრენდი
გოცა
ყურძნის ჯიში
ციცქა, ცოლიკაური
წელი
2020
ტექნოლოგია
ქვევრი
ალკოჰოლის პროცენტი
12.3%
მოცულობა
750 მლ
კატეგორია
ქარვისფერი ღვინო
ფერი
ქარვისფერი
აღწერა
დახასიათება
ეს ქარვისფერი მშრალი ღვინო დამზადებულია ქართლში, გოცაძეების მიერ მოწეული ციცქასა და ცოლიკაურის ჯიშის ყურძნებისგან. აქვს მისი დამახასიათებელი, სასიამოვნო გემო და არომატი.
ბრენდის ისტორია
"გოცას" ოჯახის ვენახები ქვემო ქართლში, ასურეთის ველში გაშენდა 2012 წელს და მოჰყავდათ 14 ქართული სხვადასხვა ჯიშის ყურძენი. "გოცას" ვენახები ერთადერთია შემოგარენ ტერიტორიაზე და მოსავალი მოჰყავთ ანთროფოსოფისტ რუდოლფ შტეინერისა და თავიანთი "ტყის ფილოსოფიის" მიხედვით. ადგილი იდეალურია უმაღლესი ხარისხის ყურძნის მოსაყვანად და საოცარი ღვინის დასამზადებლად.