Gevelli, საფერავი რეზერვი, წითელი მშრალი ღვინო, 2018 წ.

63.80

მახასიათებლები

სპეციფიკაციები

კატეგორია
წითელი ღვინო
სახეობა
მშრალი
ფერი
ლალისფერი
ქვეყანა-რეგიონი
საქართველო, საქართველო-კახეთი
ბრენდი
Gevelli
ყურძნის ჯიში
საფერავი
წელი
2018
ტექნოლოგია
ქვევრი
ალკოჰოლის პროცენტი
13.5%
მოცულობა
750 მლ

აღწერა

დახასიათება

2018 წელი შესანიშნავი რთველი იყო კახეთისთვის, განსაკუთრებით კონდოლის რაიონისთვის, სადაც უმაღლესი ხარისხის ყურძნის მოსავალი იყო. ეს შეზღუდული სერიის, უნიკალური და რთული ღვინო არის მათი დაფუძნების არსი, მოგიტანოთ საუკეთესო ღვინოები ენდემური ყურძნის ჯიშებიდან, რომლებიც აერთიანებს ორი სამყაროს უმთავრესობას და ღვინის წარმოების მიდგომებს. ამ ბოთლში თქვენ ნახავთ უძველესი ქართული ტრადიციების ხასიათს, ასევე კლასიკური ევროპული სტილის კასრებში ღვინოების დახვეწას. მოკლედ, ჯიველის მეღვინე არჩილ ფარსადანიშვილის მკაფიო განცხადება და თიხისა და მუხის ძალიან წარმატებული ქორწინება. დამზადებულია მხოლოდ უმაღლესი ხარისხის შერჩეული და ხელით დაკრეფილი საფერავის ყურძნისგან ჯიველი კონდოლის ვენახების საუკეთესო ნაკვეთებიდან. ყოველგვარი ქიმიური ჩარევის გარეშე, სრული დუღილით, ორიგინალურ „ქვევრის“ თიხის ჭურჭელში, შემდეგ 6 თვის განმავლობაში ძველ კახური ტრადიციების დაცვით არის დაყენებული. შემდგომში გაფილტრული და დაძველებული 12 თვის განმავლობაში ახალ ფრანგულ მუხის კასრებში, შემდეგ დარჩა ამ ბოთლში დასამწიფებლად დღემდე. გამოირჩევა ინტენსიური მუქი ლალისფერი შეფერილობით, ჰარმონიული ხილის და მცენარეული არომატით და მუქი შოკოლადის ტონებით. გემოზე ტყის ხილი და წითელი კენკრა. მოემზადეთ პირის ღრუს უნიკალური და ექსპრესიული ტექსტურული შეგრძნებისთვის ტანინებით.


ბრენდის ისტორია

Gevelli Wine & Vineyards დაარსდა 2014 წელს, რომლის მიზანიც იყო რეგიონში ყველაზე თანამედროვე ღვინის ქარხანა შეექმნა. მათი ღვინის ქარხანა და ვენახები მდებარეობს კახეთის რეგიონში, უძველესი ქალაქ თელავის სიახლოვეს და მდინარე ალაზნის თვალწარმტაც ხეობაში. ეს ტერიტორია ცნობილია როგორც "ღვინის აკვანი", რადგან ეს არის უძველესი ღვინის კულტივირების რეგიონი დედამიწაზე, რომლის ენოლოგიური ფესვები თარიღდება 6000 წ. Gevelli Wine and Vineyards-ის ღვინის ქარხანა აღჭურვილია ყველაზე თანამედროვე, უმაღლესი ხარისხის, მეღვინეობისა და ღვინის დაძველების ტექნიკით. როდესაც ამას უთავსებენ ამ რეგიონის ენდემურ ვაზებს, ღვინის დაყენების ტრადიციებს და მათი მეღვინეების არჩილ ფარსადანიშვილის გატაცებას ღვინისადმი - ისინი ცდილობენ დააამკვიდრონ ქართული ღვინის ახალი სტანდარტები გლობალურ ბაზარზე.


მსგავსი პროდუქცია