Chaval, ბობალი, ღვინო, წითელი მშრალი.

59.27

მახასიათებლები

სპეციფიკაციები

კატეგორია
წითელი ღვინო
სახეობა
მშრალი
ფერი
წითელი
ქვეყანა-რეგიონი
ესპანეთი
ბრენდი
Chaval
ყურძნის ჯიში
ბობალი
ტექნოლოგია
ევროპული
ალკოჰოლის პროცენტი
13%
მოცულობა
750 მლ

აღწერა

დახასიათება

Chaval-ის წითელი მშრალი ორგანული ღვინო ყურძენ ბობალისგანაა დაყენებული. ღვინოს მინიჭებული აქვს ვეგანური სერთიფიკატი. ყურძენი არ იკრიფება, სანამ ის დამწიფებისა და სისრულის ოპტიმალურ ზღვარს არ მიაღწევს. სასმელი კონტროლირებად დუღილს გადის დაბალ ტემპერატურაზე და ხანგრძლივი მაცერაციის პროცესს უჟანგავი ფოლადის ავზში. სასმელს მოიასამნისფრო-მოწითალო შეფერილობა ამშვენებს. აქვს ქლიავის, შავი ალუბლის, ვანილის, სანელებლებისა და ძირტკბილას არომატი. ტანინები მსუბუქი და აბრეშუმისებრია. ძალიან უხდება ხორცს, თევზსა და ჩაშუშულს. ღვინის დაგემოვნების რეკომენდებული ტემპერატურა 14-18 გრადუსია.


ბრენდის ისტორია

Chaval-ი ღვინის ბრენდია, რომელსაც ახალგაზრდული სული სდევს თან. ის არის შემოქმედებისთვის მიძღვნილი ღვინო, თოთოეული ღვინო და მისი ეტიკეტი ყვება დამოუკიდებელ ამბავს. El Renegado-ს მამული არის ორგანული მემკვიდრეობა უნიკალური გარემოსდაცვითი ღირებულებებით, გარშემორტყმულია ფიჭვის ტყეებითა და რვა მონუმენტური მუხით. ხმელთაშუა ზღვის გავლენა ვენახზეც აისახება, ყურძენი მეტადაა კონცენტრირებული ხილის არომატით, რაც Chaval-ის ღვინოს გამორჩეულსა და უნიკალურს ხდის. ჩავალი გარემოსადმი ერთგული ღვინოა, საგანძური, რომელიც ინახავს ჩავალის ვენახების არსს, თვითმყოფადობასა და ფესვებს. Chaval-ის მიზანია ბოთლის გახსნისას ბედნიერების მცირე დოზა მაინც მოგიტანოს. ბრენდი აწარმოებს მხოლოდ ორგანულ ღვინოს, რადგან იყენებენ წარმოების სისტემას, რომელიც ინარჩუნებს და აუმჯობესებს ნიადაგის სიჯანსაღეს და აერთიანებს ტრადიციებსა და ინოვაციებს გარემოზე ზრუნვისთვის. ჩავალს მინიჭებული აქვს ვეგანური სერთიფიკატი, რადგან ღვინის წმენდისას არ იყენებენ ცხოველურ პროდუქტებს.


მსგავსი პროდუქცია