Capellana, ტემპრანილო, ღვინო, წითელი მშრალი.

22.30

მახასიათებლები

სპეციფიკაციები

კატეგორია
წითელი ღვინო
სახეობა
მშრალი
ფერი
წითელი
ქვეყანა-რეგიონი
ესპანეთი
ბრენდი
Capellana
ყურძნის ჯიში
ტემპრანილო
ტექნოლოგია
ევროპული
ალკოჰოლის პროცენტი
13%
მოცულობა
750 მლ

აღწერა

დახასიათება

Capellana-ს წითელი მშრალი ორგანული ღვინო ტემპრანოს ყურძნის ჯიშისგანაა დაყენებული, სასმელი ელეგანტური და ცოცხალია. ყურძენი არ იკრიფება, სანამ ის დამწიფებისა და სისრულის ოპტიმალურ ზღვარს არ მიაღწევს. სასმელი კონტროლირებად დუღილს გადის დაბალ ტემპერატურაზე და ხანგრძლივი მაცერაციის პროცესს უჟანგავი ფოლადის ავზში. ღვინოს ინტენსიური წითელი შეფერილობა, წითელი ხილის ძლიერი და კომპლექსური არომატი და ხავერდოვანი გემო ამშვენებს. ტანინი და იდეალური მჟავიანობა ხაზს უსვამს ღვინის შესანიშნავ თვისებებს. ძალიან უხდება ხორცს, თევზსა და ჩაშუშულს. ღვინის დაგემოვნების რეკომენდებული ტემპერატურა 14-16 გრადუსია.


ბრენდის ისტორია

მეღვინეობის გატაცებულმა ადოლფო დე ლას ჰერას მარინმა 1985 წელს დააარსა Bodegas y Viñedos de Utiel. ელ რენეგადოს 540 ჰექტარი გაშენებულია ვენახსა და ტყეს შორის, საიდანაც 80%-ზე მეტი ადგილობრივი ბობალი ვენახებია, რომელთა ასაკი 40 წელზე მეტია. დონ ადოლფო იყო ერთ-ერთი პიონერი ამ არეალში სხვადასხვა ჯიშების დანერგვაში, როგორიცაა, მაგალითად, მერლო ან კაბერნე. ის ასევე იყო ერთ-ერთი პირველი, ვინც ხარისხიანი ბოთლში ჩამოსხმული ღვინის წარმოება დაიწყო. პირველ წლებში მოხდა ახალგაზრდა ღვინის პოპულარიზაცია ბაზარზე და ახალი ნაზავებისა და მეთოდების აღმოჩენა. აღმოჩენილია მათი წარმოების ახალი ნაზავები და მეთოდები. მისმა ვაჟმა ადოლფო დე ლას ჰერას პოლო, რომელიც 90-იანი წლების ბოლოს ხელმძღვანელობდა ღვინის ქარხანას, მოახდინა რევოლუცია.


მსგავსი პროდუქცია